party en catering

Barbecue - Barbecueschotels

Bij ons kunt u terecht voor de mooiste, en ook de lekkerste barbecuevleesschalen. Tevens verzorgen wij ook uw complete barbecue met salades, sausjes, stokbroden, met het vlees dat lekker vindt, aangevuld met eventueel een vis en/of vegetarisch assortiment. Barbecues hebben we in diverse formaten. Op gas en houtskool, ook in de verhuur. Ook kunt u bij ons borden, bestek, tafels, stoelen en partytenten huren.

U kunt ook besluiten om alles aan ons over te laten. Een professionele kok komt dan bij u barbecueën op uw of onze grill. We verzorgen u en uw gasten met heerlijk gegrild vlees en vis, we zetten een lekker buffet met salades en sausjes neer in uw tuin en verzorgen heerlijke drankjes, bier van de tap, koele rosé, witte wijn, Champagne, softdrinks, en cocktails. Kortom, alles is mogelijk.
Bovendien heel handig: wij ruimen de volgende dag alles weer netjes voor u op. Zo zit u nooit lang met een ravage.
Het kan natuurlijk zo zijn dat u zelf de drankjes en de hapjes wil verzorgen. Voor ons uiteraard geen probleem. Graag brengen we een offerte uit op maat, geheel in overleg met u voor uw partijen groot en klein.

Wilt u meer informatie over Buffet & Barbecue mogelijkheden!

Mail of bel ons op 035 5823307


© Traiteurie Wijnhandel Oud-Loosdrecht 2008 - webdesign: Scriptus Design